Despre

Cine suntem? Ce facem? De ce? Când? Unde? Doar atât?

Întâmplător aici puteţi citi vieţi şi poveşti de ceai. Dezamăgiri şi epigrame, scrise-n proză şi poezie, înşiruite aiurea, clasificate pe sentimente, autori şi vieţi. Seriale de viaţă.
Încercăm să aducem părţi de ficţiune şi dragoste, toate laolaltă, amestecate cu atenţie şi preparate la foc mic. Iubiri tocate mărunt, sentimente călite bine şi ca desert servim un pahar de sânge amar.

Airoh
Ultima dată când m-au deschis medicii au avut de adunat vreo 15 ani în borcănaşe mici, punguţe de plastic, eprubete. Resturi organice. Nu ştiu dacă şti. Dar de fiecare dată când le privesc faţa îngustă a patologilor care mă gâdilă pe interior, mi se pare schimbată. Le e silă de o moarte tânără. De un puşti ale căror urme de abuz se văd şi totuşi moartea a fost provocată natural. Nu mă consider mort, dar o curăţare pe interior trebuie făcuta periodic. Paginile mele de viaţă sunt mult mai multe decât ce am reuşit să transpun în cuvinte transparente pe aici. Am scris mult, dar nu îndeajuns. Am iubit enorm şi mi-am îngropat iubirea undeva adânc. Ne-am jucat prea mult. Viaţa pentru care am fost conceput, poate că e cel mai bun spectacol pe care o să îl pot susţine vreodată.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu