miercuri, 30 iunie 2010

Ultimul post

Nu, nu am murit. E criza, deci nu am diacritice. Imi salut cititorii, chiar daca nu mai exista. Deoarece in ultima vreme nu s-a mai prea ivit ocazia de a scrie, am decis sa nu mai pun accent pe acest lucru. Intr-o tara in care situatia economica mistuie orice urma de arta, fie ea si literara, am hotarat sa ii las pe altii sa continue pe acest plan. Prea putina lume intelege ceea ce eu am facut. Majoritatea scrierilor mele au fost influetate de viata reala, iar cum in ultima vreme, nimic nu m-a mai afectat pe planul ce imi aprinde activitatea literara, voi pune punct unei perioade din viata mea in care am visat printre randuri, inutil.
Diverse scenarii mi-au facut viata mai colorata: dizgratia cu care anumite persoane mi-au intors spatele, sau euforia cu care altele, desi nefiind tinte ale lucrarilor mele, m-au sustinut. Mai departe vreau sa prezint, lucruri poate deja stiute, persoanele catre care mi-am indreptat atentia, mai mult sau mai putin, in ceea ce am scris si sa remarc cu parere de rau degradarea unora dintre ele. Nu le voi caracteriza in ordinea cronologica a aparitiei lor, ci in ordinea postarii pe blog.
...............................................................................................................

Si uite asa vad si eu ca activitatea mea e chiar neinsemnata. Mai am si alte resturi nepostate. Asadar alerg inainte si poate astept o minune s-aduca inapoi vise pierdute-ntre sute de foi. Succes Daianei si lui Horia, care inca nu s-au lasat oficial de meserie. :)) Numa` bine!

P.S.: Am un as in maneca! (pentru ca totul e aiurea)

6 comentarii:

Sorin spunea...

salut! as vrea sa iti spun ca nu merita sa te lasi de scris! nu conteaza societatea,nu conteaza ce scriu ceilalti! conteaza ca tu scrii pentru tine si te faci pe tine fericit intr-un fel... nu merita sa te dai batut! sunt tot felul de perioade in viata noastra... mai fericite sau nu,doar ca talentul de a scrie nu moare niciodata... in cazul tau a intrat intr-un fel de hibernare :))!

Anonim spunea...

pacat ca tu ii observi numai pe cei care iti sunt alaturi, sau pe cei pe care ii voiai alaturi si nu sunt. trebuie sa stii ca in jurul tau au existat si inca mai exista persoane care traiesc de pe urma scrierilor tale, si care - poate tu nu stii - chiar iau parte la suferintele asternute aici. nu-ti zic sa mai continui sa scrii pe blog, nici sa te lasi, te sfatuiesc sa scrii in continuare, oriunde, iti vei aminti vreodata de tot ce conta in viata ta. si poate vei strange toate franturile de sentimente intr-o carticica, cartea vietii tale. sunt sigur ca vor exista multe lucruri pe care va trebui sa le scrii.
Bafta in continuare!

Stefan Oancea spunea...

Cata ipocrizie in tara asta! "trebuie sa stii ca in jurul tau au existat si inca mai exista persoane care traiesc de pe urma scrierilor tale" - exista persoane care traiesc dupa urma acestor scrieri? hai nu pe bune... cat cacat poti manca?

Bib spunea...

nu e ipocrizie.Poate putin pup-in-cur-ism dar nu ipocrizie.

Stefan Oancea spunea...

Ok, cum zici tu.

Andra spunea...

stefan, don`t :)

Trimiteți un comentariu